Chef's Table by Ernest Jagodziński to wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie Poznania, zlokalizowane przy ulicy Stanisława Wyspiańskiego 15. Po przeprowadzce restauracja kontynuuje organizację warsztatów kulinarnych, a rozwinięciem działalności warsztatowej jest otwarcie lokalu w czwartki i piątki. Ernest i Ola Jagodzińscy oferują gościom cudowną atmosferę, świetne towarzystwo właścicieli oraz weneckie kanapeczki zwane cicchetti, które doskonale komponują się z kieliszkiem wina.
W weekendy Chef's Table organizuje kolacje degustacyjne, często z udziałem znanych szefów kuchni. Restauracja posiada własną dojrzewalnię mięsa, w której sezonuje wołowinę na steki, co gwarantuje najwyższą jakość serwowanych dań.
Szef kuchni zafascynowany smakami orientu, regularnie podróżuje po krajach azjatyckich w poszukiwaniu inspiracji, co znajduje odzwierciedlenie w autorskich kompozycjach kulinarnych. Na poziomie -1 znajduje się przestrzeń warsztatowa z w pełni wyposażoną kuchnią, natomiast na poziomie restauracyjnym goście mają do dyspozycji kuchnię serwisową, bar oraz stoliki.
Ernest Jagodziński to doświadczony szef kuchni, który przez wiele lat prowadził restaurację Cucina, a następnie był szefem kuchni i właścicielem cenionej restauracji Autentyk. Chef's Table oferuje szeroki wybór win, starannie dobranych, aby podkreślić smak serwowanych w restauracji potraw.