Menu opiera się na klasykach i autorskich rolkach. W karcie znajdziesz m.in. łososia, tuńczyka, krewetkę i węgorza, a także warianty wegetariańskie (np. z tofu, tamago, warzywami). Ryż jest gotowany w krótkich partiach i zaprawiany octem ryżowym, a ryby krojone tuż przed podaniem. Do rolek dobierzesz dodatki: zupę miso, sałatkę wakame, edamame, czasem gyozy. W napojach pojawia się zielona herbata, napoje bezalkoholowe, bywa też japońskie piwo lub sake. Zamówienia można zabrać na wynos — rolki są starannie pakowane, by zachowały strukturę i temperaturę. Obsługa sprawnie doradzi zestaw i liczbę kawałków do okazji, a jeśli nie wiesz, od czego zacząć, zaproponuje bezpieczny zestaw degustacyjny z przekrojem smaków. To praktyczny adres na codzienne sushi, wieczorne spotkanie ze znajomymi czy szybki, solidny „box” do domu